maandag 30 maart 2015

"Bootie Call"

Lente in de lucht, hormonen die wakker worden en je om de oren vliegen. Jong en oud, man en vrouw, mens en dier, het seizoen is van start! De terrassen op en flaneren, flirten, spannende dingen doen met je geliefde, of jagen op een nieuwe liefde. De wereld lijkt meteen weer een stuk vrolijker.

Niet iedereen laat het afhankelijk zijn van het seizoen, en niet iedereen is op zoek naar liefde maar sommigen ook alleen maar naar seks. Door internet is het allemaal vrij eenvoudig binnen handbereik. Tinder, datingsites, pornosites, alles is voor jan en alleman toegankelijk.  Het loopt alleen niet altijd voor iedereen goed af. Zo bleek pas geleden tijdens het overleg dat ik met de politie had over de inzet van opsporingsberichtgeving. Er was aangifte gedaan door een man die via internet contact had gezocht met een dame voor kinky seks. Na het contact via internet hadden ze met elkaar gebeld om af te spreken, de “bootie call”. De “kinky lady” had tijdens het telefoontje wel laten weten dat ze iemand bij haar zou hebben die haar belangen zou behartigen. De dame liet zich betalen voor haar “spannende” diensten en had blijkbaar het gevoel dat ze het risico nam in hachelijke situaties terecht te komen. Niet geheel onverstandig dus om wat veiligheid in te bouwen. De man in kwestie vond het blijkbaar wel best en het kwam tot een date. 

Het werd wel “spannend” maar niet bepaald op het seksuele vlak. Eenmaal aangekomen op de afspraak kreeg de man een pistool te zien en moest hij zijn geld afgeven. De “kinky lady” was nergens te bekennen en haar beschermheer vertrok zodra hij de buit binnen hadden en liet de man beroofd achter. Wilde seks kwam er niet van. De man heeft aangifte gedaan.

Via onderzoek naar IP-adressen komen we in dit soort zaken wel een eind. Maar aangezien de dame zich via internet aanbood is er het vermoeden dat meerdere mannen het slachtoffer zijn geworden van de praktijken van deze “lady” en haar beschermheer. Maar hoe vind je deze mannen en krijg je ze zover dat ze aangifte doen? Want in dit soort situaties loop je toch het risico dat niet iedere man trots is op het feit dat hij op zoek is naar kinky seks, laat staan dat hij dat bij politie wil vertellen en ook de kans loopt opgeroepen te worden voor de rechter om als slachtoffer zijn verhaal nog een keer te doen. Mannen die misschien wel thuis vrouw en kinderen hebben zitten, of in het dagelijkse leven aanzien hebben door hun werk of positie in de samenleving. Maar ze zijn mogelijk dus wel op een ernstige wijze beroofd, hebben in de loop van een pistool moeten kijken terwijl ze dachten op een andersoortige spannende date te gaan. We moeten toch ook niet willen dat op deze manier mensen te grazen worden genomen? Dus we hebben besloten een oproep te doen via diverse opsporingsprogramma's (zie onder andere Bureau NH) en op politie.nl. En we hopen dat er toch nog een paar mannen zich melden die zo “dapper” zijn dat ze hun verhaal willen doen. En daar gaan we uiteraard zeer discreet mee om.

In de tussentijd bedenk ik me dat het toch wel een rijkdom is als je de echte liefde weet te treffen en daar, ongeacht het seizoen, mee kan flirten, “spannende” dingen mee kan doen en niet het internet hoeft af te struinen op zoek naar een beetje aandacht, genegenheid, warmte, liefde, of alleen naar seks. Op naar de zomer!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten